> Početna

Dobrodošli u novomarofski kraj


Antunovo v Marofu 2019 - prijava programa

 Grada Novi Marof i Turistička zajednica Grada Novog Marofa objavljuju Javni poziv za prijavu programa povodom obilježavanja Dana Grada Novog Marofa - Antunovo v Marofu 2019.

Vincekovo 2019

 Udruga vinogradara Pinta iz Novog Marofa poziva Vas na obilježavanje blagdana sv. Vinka - „Vincekovo 2019.“ - u Cerinama u Ključu, u subotu, 19. siječnja 2019. s početkom u 12 sati.
Ceremoniju rezidbe trsa, blagoslova vinograda i vinogradara vodit će vlč. Mario Rukelj, dok je za veselicu zadužen glazbeni sastav "Fiškali". Domaćini su osigurali vinski gulaš, kobasice, jeger i špek , a u Cerinama će i ove godine biti nezaobilazni kuburaši " Gromovi Zagorja".Javni poziv za prodajne djelatnosti - Doček Nove godine u PODNE

 TZ Grada Novog Marofa kao organizator manifestacije Doček Nove godine u PODNE objavljuje Javni poziv za prodajne djelatnosti na manifestaciji Doček Nove godine u PODNE u Novom Marofu. 

Doček Nove godine u PODNE

 Provjereno najbolji Doček Nove godine u ovom dijelu Hrvatske. I to već u PODNE. Četvrto izdanje ovog veselog dočeka ponovno organizira TZ Grada Novog Marofa - 31.12.2018. od 10.00 sati kod KC Ivan Rabuzin.

Mali Advent u Marofu - Javni poziv za izlagače 08.12.2018.

TZ Grada Novog Marofa objavljuje javni poziv za izlagače na Malom Adventu u Marofu za datum 08.12.2018. kod KC Ivan Rabuzin. (vanjski prostor). Izlaganje započinje od 17.00 sati.


Penjalište Pokojec - Dan otvorenih vrata

Penjalište Pokojec kod Podruta ima 50-tak uređenih smjerova i jedno je od većih penjališta u ovom dijelu Hrvatske, a redovito ga uz domaće posjećuju penjači i iz inozemstva. 
Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam