> Početna > Novosti

Novosti


Antunovo v Marofu

 Antunovo v Marofu tradicionalno se slavi u mjesecu lipnju, povodom blagdana sv. Antuna Padovanskog . Glavni dio manifestacije održat će se za vikend 7. - 9. lipnja, svečana misa sa procesijom i blagoslovom ljilana i djece biti će 13.lipnja. Program možete preuzeti u prilogu.

Javni poziv - Antunovo v Marofu - prodajne djelatnosti

 Turistička zajednica Grada Novog Marofa objavljuje Javni poziv za zakup javne površine za prodajne djelatnosti povodom manifestacije Antunovo v Marofu 2019.

Priča o Grebengradu - stručni obilazak utvrde

 Turistička zajednica Grada Novog Marofa i ove će godine  organizirati stručni obilazak utvrde Grebengrad pod vođenjem magistra arheologije. Karla Ivaneka, u srijedu 1.svibnja. Iznimna je ovo prilika da posjetioci, osim zabavnog sadržaja , sudjeluju i u edukativnom dijelu i tako utvrdu koju posjećuju kroz godinu, sagledaju i na malo drugačiji način. Kako je nastala, koja joj je bila svrha, ponešto o njezinim vlasnicima, ali i mnogo drugih zanimljivosti moći ćete čuti u terminima u 11.00 i 13.00 sati. Okupljanje zainteresiranih biti će kod izvora podno planinarskog doma. 


Antunovo v Marofu - Zabavne igre - natječaj

Turistička zajednica Grada Novog Marofa objavljuej natječaj za zakup javne površine za djelatnost zabavnih igara.

Antunovo v Marofu 2019 - Natječaj za obavljanje ugostiteljske djelatnosti

Turistička zajednica Grada Novog Marofa objavljuje natječaj za obavljanje ugostiteljske djelatnosti povodom manifestacije " Antunovo v Marofu 2019 " - koja će se održati od 07-09. lipnja 2019. godine

IV. Rabuzinovi dani

Ovogodišnji 4. Rabuzinovi dani, koji počinju u petak 22.3.2019. i traju sve do 18.4.2019., ponudit će svojevrsno iznenađenje. Gdje i kako je počeo, kao i kako se Ivan Rabuzin kao umjetnik razvijao, moći ćete vidjeti na izložbi „ Nepoznate slike Ivana Rabuzina“  koju ćemo otvoriti u petak 22.3.2018. u 18:00 sati u holu Kulturnog centra „Ivan Rabuzin“ Novi Marof.  

Za odabir radova i postav izložbe zaslužna je dugogodišnja muzejska savjetnica Mirjana Dučakijević,  koja je kroz svoj radni vijek i osobno surađivala s Ivanom Rabuzinom. Izložba će biti otvorena do četvrtka 18.4.2019., a razgledati se može u radno vrijeme Centra.

 

Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam