> Početna > O nama > Smještaj i gastronomija

Smještaj i gastronomija

Pansion „Joško“

Pansion ima 19 ležajeva od toga su dvije jednokrevetne sobe, četiri dvokrevetne sobe te tri dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem. Dio soba ima TV prijamnik i telefon te vlastitu kupaonicu. 


Kontakt:
Pansion „Ugostiteljstvo Joško“ d.o.o.
Remetinec 287, 42 220 Novi Marof
Tel: +385 (0) 42 444 428


Sobe „Ključice“

Restoran „Ključice,, u centru Novog Marofa, osim ugostiteljske ponude hrane i pića, nudi i smještajne kapacitete koji se sastoje od četiri dvokrevetne sobe te jednog apartmana koji posjeduje i malu kuhinju.

I apartman i sobe su moderno opremljene u što se podrazumijeva da svaka zasebna smještajna jedinica posjeduje vlastitu kupaonicu sa tuš kabinom, vlastiti klima uređaj, plazmu tv prijemnik sa zemaljskim i satelitskim programima, vlastiti telefon i Internet priključak. 

Sobe imaju po dva ležaja te mogućnost jednog pomoćnog ležaja. Ispunjeni su svi zakonom predviđeni uvjeti u samom opremanju i dizajniranju smještajnih kapaciteta.

Restoran Ključice 
Varaždinska 3, 42 220 Novi Marof
BROJ RECEPCIJE: + 385 (0) 42 613 050 
Tel: + 385 (0) 42 611 324
Faks: + 385 (0) 42 611 285
Voditelj restorana: 
GSM: + 385 (0) 91 611 1550

Ruralna kuća za odmor „Grebengradska medna hiža“

Zagorska i Grebengradska medna hiža autohtone su drvene zagorske kuće stare 118 i 98 godina, a obnovljene u duhu vremena u kojem živimo kako bi gostima uz doživljaj starine bili dostupni i svi sadržaji suvremenog života. Obje kućice opremljene su kupaonicama sa tuš kabinom i sušilom za kosu, kuhinjom i potrebnim uređajima i posuđem za samostalnu pripremu hrane te TV-prijemnikom i skromnom zbirkom različitih naslova književnih djela. Svaka kuća namijenjena je za dvije osobe, te još jednu ili dvije na pomoćnim krevetima. U sklopu imanja Grebengradske medne hiže nalazi se i Vila Brigita uređena u rustikalnom stilu što je čini idealnom za one koji žele pobjeći od užurbane svakodnevnice. U kući odjednom može prespavati šest osoba, a obuhvaća dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu i balkon. Tu je i velika terasa s roštiljem za veća druženja, kao i bazen. U sklopu imanja nalazi se tri hektara livada i šuma te brojne životinje, poput ovaca, koza, zečeva, ponija i pasaSastavni dio tog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva čini i stacionarni pčelinjak sa pedesetak košnica, gdje se gosti mogu upoznati sa svim tajnama pčelarenja, kao i uživati u mnogobrojnim slatkim proizvodima medonosnih pčela kao što je "Grebengradski samotok".

   
  
 
Kontakt:
Grebengradska 59, Topličica, 42 220 Novi Marof
Mob: +385 (0) 91 611 1539
  +385 (0) 95 859 0056
Radno vrijeme: 0-24 hImanje Pijevci


 

Ako Vam je dosta buke i stresa, Imanje Pijevci je stvoreno za odmoriti dušu i tijelo. Bilo da dođete sa obitelji ili prijateljima, ovdje ćete naći mir i tišinu, čistu prirodu i užitak za sebe. Doživite dah starih vremena u potpuno uređenoj unutrađnjosti stoljetne drvene kuće, udahnite svježi zrak, prošećite, ili se samo izvalite na travi i uživajte u plavetnilu neba.
Kontakt:
Možđenec 199, 42 220 Novi Marof
Tel: + 385 (0) 99 216 6711


Milk and Honey

Smještena na vrhu brda nedaleko od izletišta Topličica. Kuća je idealna za ljubitelje prirode, a u njoj može prenoćiti i do osmero ljudi.  Kontakt: 
Grebengradska ul. 32, 42 220 Topličica
Tel: +385 (0) 92 130 1513


Brvnara Noah

Ova drvena kuća za odmor smještena je na brijegu te nudi prekrasan pogled na dolinu i okolne planine. Opustite se na balkonu i uživajte u panorami. Ispred kuće nalazi se lijep bazen sa prostorom za sunčanje, hidromasažna kada te zasebna kućica sa saunom i tušem. Iza kuće smještena je natkrivena terasa s roštiljem te ljetnom kuhinjom.


Kontakt: 
Madžarevo, 42 220 Novi Marof
Email: zucozugec@gmail.com


Kuća za odmor Mintas 

   
U podnožju brijega smjestila se ova kuća za odmor s bazenom i lijepim pogledom na dolinu i prirodu. U prizemlju se nalazi tehnička prostorija, toalet i kuhinja s blagovaonicom koja ima izravan pristup natkrivenoj terasi s vrtnom garniturom te otvorenoj terasi sa sunčalištem. Vanjske stepenice vode na prvi kat gdje se nalazi spavaća soba, kupaonica te dnevni boravak s galerijom gdje su smještena dva odvojena kreveta. U lijepo njegovanom dvorištu najmlađi mogu uživati na dječjem igralištu.
 

Banner1
Turistička zajednica Varaždinske županije
Grad Novi Marof
Odrzivi turizam